Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Rivningsfirma i Västerås

Här hittar du din rivningsfirma i Västerås. Rivningsarbeten.nu riktar sig till dig som privatperson, såväl som företag och föreningar som vill få offerter på rivning, sanering, demontering och sprängning. Genom oss kommer du i kontakt med professionella firmor som kan göra allt från att ta ner en vägg, bila bort en betongtrapp, demontera en industrilokal till att spränga hela hyreshus i Västerås med omnejd. 

Hur funkar det?

Det råder inte brist på firmor som erbjuder arbeten inom rivning och demontering i Västerås, men det kan vara krångligt att på ett enkelt sätt jämföra dem mot varandra. Därför har vi genom vår offertförfrågningstjänst gjort det enkelt för dig.

För att få offerter och förslag från flera olika firmor på samma gång behöver du bara fylla i kontaktformuläret här på sidan. Ju mer du beskriver dina önskemål desto enklare blir det för rivnings- och demonteringsfirmorna i Västerås att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom rivning i Västerås kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilken rivningsfirma du vill samarbeta med.

Det är helt gratis att ansöka och du förbinder dig inte att anlita någon av de firmor som svarar på din ansökan.

Vad kostar det att anlita en rivningsfirma i Västerås?

Det är svårt att svara på vad ett rivningsarbete kostar generellt, eftersom det beror på en rad olika faktorer. Först och främst handlar det om vilken typ av rivningsarbete som ska utföras, hur omfattande arbetet är och hur material- och personalkostnader ser ut.

Beroende på om du ansöker som privatperson, företag, eller förening skiljer sig också priserna åt, eftersom du som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget, medan exempelvis en bostadsrättsförening inte kan få det.

Det bästa sättet att skaffa dig kunskap om vad ditt planerade rivningsprojekt kan komma att kosta är helt enkelt att samla offerter från flera olika firmor. På så vis får du fram ett genomsnittspris och får en överblick över vad som är en rimlig prisbild för det arbete som du vill få utfört.

Tre enkla steg för att få offerter

Vi har gjort det enkelt att hitta din rivningsfirma. Faktum är att det inte behöver ta mer än ett par minuter att skicka iväg din offertförfrågan. Det hela sker i tre steg:

  1. Vilken typ av rivning

    Det första steget handlar helt enkelt om att du lämnar information om vad för typ av rivningsjobb du vill hjälp med (exempelvis rivning av en vägg i huset, eller rivning av en hel byggnad). Inget jobb är för litet eller för stort, men det är alltid bra om du kan vara så detaljerad som möjligt så att rivningsfirmorna kan skapa sig en bild över arbetet och lämna ett realistiskt kostnadsförslag.

  2. Ungefärlig tidpunkt för arbetet

    Behöver du ha jobbet avklarat så snart som möjligt eller planerar du din rivning först om ett halvår? Oavsett vilket så behöver du informera om detta så att firmorna kan lämna ett förslag på datum och tid. Här anger du också ifall du ansöker i egenskap av privatperson, företag eller förening.

  3. Var och vem

    I det sista steget innan du skickar iväg din offertförfrågan fyller du i dina kontaktuppgifter samt var i Västerås som rivningsarbetet ska ske. 

När du har skickat in din offertförfrågan behöver du bara luta dig tillbaka och invänta svar från de olika tillgängliga firmorna. 

För att du ska kunna känna dig trygg med ditt val av firma som utför rivningen, så kommer du förutom offerten även få ta del av omdömen från tidigare kunder.
Det gör att du kan lita på att firman du anlitar kommer att utföra ett bra arbete.

Här på vår sida hittar du också exempel på vilka typer av förfrågningar som andra kunder skickat in via vår tjänst.

 Våra senaste förfrågningar

Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Rivning och bortforsling av en blåbetongvägg 3,3x2,6 meter. Det är en icke-bärande innervägg och den har inga ledningar i sig. På platsen ska en ny vägg sättas upp så platsen behöver bli städad efter bortforsling så att dammet försvinner. Givetvis behöver all yta runt väggen…

Michael bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Hej !

Vill ha pris på rivning av en mindre villa ca 80 kvm med sidiplattor.

Vänligen
Michael Berntsson

Helena bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Vi önskar riva en sommarstuga på ca 50kvm för att bygga nytt hus. Stugan har torpargrund och byggd i trä. Runt torpargrunden sitter eternitplattor. Troligtvis är även taket under takpappen byggd av eternitplattor. Jag önskar prisuppgift på rivning av huset. Huset ligger i Karlskrona/Blekinge

Mohammad bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Riva bort våran villa som brand

Roz bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Hej Jag vill riva bort min garage och förråd jag undrar om priset

Rabih bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Hej

Har precis köpt en Lägenhet byggd 1967 på Kungsgatan i Uppsala. Den är 120 kvm.
Jag behöver riva följande:

- 1 kök
- 2X badrum (små)

Jag kan ombesörja bortforsling. Behöver enbart hjälp med rivning enligt konstens regler.
Jag har ingen möjlighet att visa lägenheten, kan dock skicka detaljerade bilder…

L bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Funderar på att riva en fastighet av sten/puts
med källare ca storlek 500 kvm
Tar gärna emot offert efter kontakt och besök på fastigheten i Ljusne

Catrine bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Rivning av äldre liten stuga i dåligt skick ca 35 m2. Står i trädgård på landet, Trollhättans kommun. Lättåtkomligt för maskiner.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.