Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Rivningsfirma i Malmö

Här hittar du din rivningsfirma i Malmö. Rivningsarbeten.nu riktar sig till dig som privatperson, såväl som företag och föreningar som vill få offerter på rivning, sanering, demontering och sprängning. Genom oss kommer du i kontakt med professionella firmor som kan göra allt från att ta ner en vägg, bila bort en betongtrapp, demontera en industrilokal till att spränga hela hyreshus i Malmö med omnejd. 

Hur funkar det?

Det råder inte brist på firmor som erbjuder arbeten inom rivning och demontering i Malmö, men det kan vara krångligt att på ett enkelt sätt jämföra dem mot varandra. Därför har vi genom vår offertförfrågningstjänst gjort det enkelt för dig.

För att få offerter och förslag från flera olika firmor på samma gång behöver du bara fylla i kontaktformuläret här på sidan. Ju mer du beskriver dina önskemål desto enklare blir det för rivnings- och demonteringsfirmorna i Malmö att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom rivning i Malmö kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilken rivningsfirma du vill samarbeta med.

Det är helt gratis att ansöka och du förbinder dig inte att anlita någon av de firmor som svarar på din ansökan.

Vad kostar det att anlita en rivningsfirma i Malmö?

Det är svårt att svara på vad ett rivningsarbete kostar generellt, eftersom det beror på en rad olika faktorer. Först och främst handlar det om vilken typ av rivningsarbete som ska utföras, hur omfattande arbetet är och hur material- och personalkostnader ser ut.

Beroende på om du ansöker som privatperson, företag, eller förening skiljer sig också priserna åt, eftersom du som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget, medan exempelvis en bostadsrättsförening inte kan få det.

Det bästa sättet att skaffa dig kunskap om vad ditt planerade rivningsprojekt kan komma att kosta är helt enkelt att samla offerter från flera olika firmor. På så vis får du fram ett genomsnittspris och får en överblick över vad som är en rimlig prisbild för det arbete som du vill få utfört.

Tre enkla steg för att få offerter

Vi har gjort det enkelt att hitta din rivningsfirma. Faktum är att det inte behöver ta mer än ett par minuter att skicka iväg din offertförfrågan. Det hela sker i tre steg:

  1. Vilken typ av rivning

    Det första steget handlar helt enkelt om att du lämnar information om vad för typ av rivningsjobb du vill hjälp med (exempelvis rivning av en vägg i huset, eller rivning av en hel byggnad). Inget jobb är för litet eller för stort, men det är alltid bra om du kan vara så detaljerad som möjligt så att rivningsfirmorna kan skapa sig en bild över arbetet och lämna ett realistiskt kostnadsförslag.

  2. Ungefärlig tidpunkt för arbetet

    Behöver du ha jobbet avklarat så snart som möjligt eller planerar du din rivning först om ett halvår? Oavsett vilket så behöver du informera om detta så att firmorna kan lämna ett förslag på datum och tid. Här anger du också ifall du ansöker i egenskap av privatperson, företag eller förening.

  3. Var och vem

    I det sista steget innan du skickar iväg din offertförfrågan fyller du i dina kontaktuppgifter samt var i Malmö som rivningsarbetet ska ske. 

När du har skickat in din offertförfrågan behöver du bara luta dig tillbaka och invänta svar från de olika tillgängliga firmorna. 

För att du ska kunna känna dig trygg med ditt val av firma som utför rivningen, så kommer du förutom offerten även få ta del av omdömen från tidigare kunder.
Det gör att du kan lita på att firman du anlitar kommer att utföra ett bra arbete.

Här på vår sida hittar du också exempel på vilka typer av förfrågningar som andra kunder skickat in via vår tjänst.

 Våra senaste förfrågningar

Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Riva en gammal lada på ca 400 kvm. Trästomme, ca 200kvm tegelvägg. Plåttak med en lite del eternitplattor. Betongplatta som ska bort.

Ladan är ca 9-10 meter i nockhöjd.

Alf bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Rivning sommarstuga, Halmstad kommun, ca 65m2 byggd 1965, trästomme/träfasad, gjuten torpargrund, murad skorstenspipa-öppen spis, endast gullfiber i golvbjälklag, plåttak, hängrännor, plasttak över altan / isolering i tak: såg/kutterspån.. Ingen isolering i väggar, // Rivning av öppen carport med plintar o trästolpar, plåttak,…

Mohammad bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Jag behöver riva ett hus på 75 kvm i Nybrostrand utanför Ystad. Huset är byggd i olika tvåomgångar 50 och 70 tal. Behöver en offert på rivningen.

Joakim bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Önskar riva ett växthus på ca 400m² som tidigare har använts vid en handelsträdgård.

Växhuset har måtten är ca 12.5m brett, 33m långt, 4.5m högt i nock och består av en stålstomme med en aluminiumställning som håller enkla glasrutor. Stålstommens ben är gjutna i en betongsockel,…

Veronica bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

1 ½ plans sommarstuga byggt i början på 1900-talet. Efter stort renoveringsförsök är mycket borttaget invändigt, det som återstår av huset är i stort sett trä, 6 fönster, 1 dörr och plåttak. Finns inget farligt avfall, ingen isolering annat än spån i mellanbjälklag(väggar tömda), några…

Torbjörn bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Rivning och bortförande av en ”trälada” ett gammalt hönshus som är 7meter långt och 2,5 meter brett och ca 3 meter högt.

Ernada bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Gammalt hus på 45 kvm som ska rivas helt.

Jan-Henrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Demontering av 3 kubiks oljetank i villans pannrum.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.