Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Sanering

Behöver du hjälp med sanering?

Här kan du begära offerter och komma i kontakt med saneringsfirmor som tar sig an all form av sanering, som asbest-, elektronik-, industri-, brand-, rök-, mark-, vatten-, radon-, PCB- och oljesanering.

Du har möjlighet att få offerter för både privatkunder, föreningar och företag. 
Vare sig det handlar om ett stort eller litet jobb, akut eller ett som kan planeras. 

Sanering är ett omfattande arbete som kräver stor kunskap och kompetens. Dessutom krävs det tillstånd för vissa material, såsom asbest. 

Det måste behandlas på ett miljösäkert och arbetsmiljöriktigt sätt samt transporteras till deponier. Andra former av miljöfarligt avfall som kan uppkomma vid saneringsarbeten måste precis som asbest hanteras på ett riktigt sätt.Det ska inventeras, deklareras, transporteras och uppföljas. 

Ta hjälp av en saneringsfirma och se fram emot en säker och trygg sanering, med rätt material till rätt ställe!

Vad innebär sanering?

Sanering handlar om att återställa exempelvis en bostad till ett gott skick, när rökskador, mögel eller brist på städning lett till stora sanitära problem.

Det varierar därför från fall till fall vilken typ av saneringsinsatser som krävs. Ibland handlar det om en rejäl städinsats, medan det under andra omständigheter krävs röjning med särskild utrustning och material för att återställa skadorna.

PCB-sanering

Under åren 1956 till 1973 förekom det att det hälso- och miljöfarliga ämnet PCB användes förekom i byggnader, exempelvis i fogmassor.
Idag krävs det att du som är ägare av en byggnad eller anläggning som byggdes under den perioden då PCB förekom gör en inventering. Om PBC hittas behöver byggnaden saneras.

Som husägare finns inte samma krav, men samtidigt är det en bra idé att undersöka om ditt hus har använt byggnadsmaterial med PCB och överväga att göra en sanering. 

Sanering av asbest

Asbest är ett annat farligt ämne som idag är förbjudet vid nybyggnation, men fortfarande kan finnas i äldre byggnader.
Det finns flera firmor som arbetar med asbestsanering.

Vanligtivs görs först en inventering av byggnaden och sedan kan kostnadsförslag och information om hur omfattande saneringsarbetet kommer att bli lämnas.

Offerter från saneringsfirmor

Med offertförfrågningstjänsten på vår sida får du enkelt offerter från upp till fem olika saneringsfirmor som kan utföra det saneringsjobb som du önskar.

Du fyller i vad du behöver hjälp med, om du söker i form av privatperson, förening eller företag och dina kontaktuppgifter. Sedan skickas din offertförfrågan vidare till vår samarbetspartner som matchar din förfrågan med lämpliga firmor.

De återkommer sedan till dig med kostnadsförslag, information om företaget och omdöme från tidigare kunder. Allt för att du ska kunna känna dig så trygg som möjligt med ditt val.

Privatpersoner, föreningar och företag är alla lika välkomna att använda offertförfrågningstjänsten!

 

 

Våra senaste förfrågningar

Mattias bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Vi skall riva en gammal sommarstuga i trä från 1938. Saknar avlopp. Tegeltak står på plintgrund. ca 45kvm. saknar rikrigt avlopp och har mulltoa. Allt skall forslas bort. Är priset beroende på mo glas/el finns kvar? Vi vill att de rivs framåt vintern. På platsen…

Jennifer bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Rivning av garage med diverse bröte i

leif bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

jag skulle vilja ha hjälp att riva ett hus i slottsbron det är ett tett hus i tegel och trä boyta 106 kvn biyta 45 kvm

roger bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

gammalt pannrum till växthus med panna ,tom oljetank,taket har rasat in

Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Jag skulle vilja ha hjälp med at riva ut kök, gamla dörrar , lister, badrum, och bilning av golv i badrum.

Robert bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Ett bostadshus med eternittak och lerväggar, byggt i omgångar från slutet på 1800-talet till början på 1900-talet. Huset är på ca 120 kvm i botten med 2 våningar. Hela huset ska rivas men lerväggar och grund ska inte forslas bort.

Oscar bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Bila sönder 20m2 betonggolv och 25m2 vägg av dålig porös kvalitet, bära ut totalt 10m3 betong i bitar. Container står 3m från dörren.

Patrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Hej,
Vi ska riva vårt hus som är ett suterränghus med en boarea om ca 100 kvm. Det är, vad vi fått höra, ett trähus i grunden men med fusk/dekorationstegel. Vi vill gärna använda så mycket som möjligt av materialet som blir över från rivningen till…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.