Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Sanering

Behöver du hjälp med sanering?

Här kan du begära offerter och komma i kontakt med saneringsfirmor som tar sig an all form av sanering, som asbest-, elektronik-, industri-, brand-, rök-, mark-, vatten-, radon-, PCB- och oljesanering.

Du har möjlighet att få offerter för både privatkunder, föreningar och företag. 
Vare sig det handlar om ett stort eller litet jobb, akut eller ett som kan planeras. 

Sanering är ett omfattande arbete som kräver stor kunskap och kompetens. Dessutom krävs det tillstånd för vissa material, såsom asbest. 

Det måste behandlas på ett miljösäkert och arbetsmiljöriktigt sätt samt transporteras till deponier. Andra former av miljöfarligt avfall som kan uppkomma vid saneringsarbeten måste precis som asbest hanteras på ett riktigt sätt.Det ska inventeras, deklareras, transporteras och uppföljas. 

Ta hjälp av en saneringsfirma och se fram emot en säker och trygg sanering, med rätt material till rätt ställe!

Vad innebär sanering?

Sanering handlar om att återställa exempelvis en bostad till ett gott skick, när rökskador, mögel eller brist på städning lett till stora sanitära problem.

Det varierar därför från fall till fall vilken typ av saneringsinsatser som krävs. Ibland handlar det om en rejäl städinsats, medan det under andra omständigheter krävs röjning med särskild utrustning och material för att återställa skadorna.

PCB-sanering

Under åren 1956 till 1973 förekom det att det hälso- och miljöfarliga ämnet PCB användes förekom i byggnader, exempelvis i fogmassor.
Idag krävs det att du som är ägare av en byggnad eller anläggning som byggdes under den perioden då PCB förekom gör en inventering. Om PBC hittas behöver byggnaden saneras.

Som husägare finns inte samma krav, men samtidigt är det en bra idé att undersöka om ditt hus har använt byggnadsmaterial med PCB och överväga att göra en sanering. 

Sanering av asbest

Asbest är ett annat farligt ämne som idag är förbjudet vid nybyggnation, men fortfarande kan finnas i äldre byggnader.
Det finns flera firmor som arbetar med asbestsanering.

Vanligtivs görs först en inventering av byggnaden och sedan kan kostnadsförslag och information om hur omfattande saneringsarbetet kommer att bli lämnas.

Offerter från saneringsfirmor

Med offertförfrågningstjänsten på vår sida får du enkelt offerter från upp till fem olika saneringsfirmor som kan utföra det saneringsjobb som du önskar.

Du fyller i vad du behöver hjälp med, om du söker i form av privatperson, förening eller företag och dina kontaktuppgifter. Sedan skickas din offertförfrågan vidare till vår samarbetspartner som matchar din förfrågan med lämpliga firmor.

De återkommer sedan till dig med kostnadsförslag, information om företaget och omdöme från tidigare kunder. Allt för att du ska kunna känna dig så trygg som möjligt med ditt val.

Privatpersoner, föreningar och företag är alla lika välkomna att använda offertförfrågningstjänsten!

 

 

Våra senaste förfrågningar

Anneli bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Riva och frakta bort gammal timmerlada på 70 kvm

Elin bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Hejsan. Vad skulle ni ta för att riva en gammal gungställning gjord av 5 tunga timmerstockar?

Lars Magnus bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Riva innervägg samt bastu i 20m2 källarrum.

Två enkla innerväggar med träreglar samt fristående bastu ”låda” med väggarb och tak.

Jag vill ha det rivet och bortforslat.

Cessna bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Hej! Jag har en gammal uthuslänga från 1930-talet; utedass (ej i bruk), loge/ladugårdsdel med delvis betonggolv delvis sand, garagedel med jordgolv och vedbod med jordgolv. Allt ”sitter ihop” som en länga ca 6-7 meter lång och ca 4 meter bred. I ena änden finns en…

Rem bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Hej,
Vi planerar att riva vårt hus och undrar vad det skulle kosta Inkl bortforsling. Huset är ett enplans-lättbetong hus om 10x12m utan källare. Övrig info om huset: Platta på mark, betongpannor, fasad i puts och delvis i trä, kaklade badrum och gästtoalett, trägolv, inneväggar…

Simon bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Vi renoverar sonens lägenhet på Mandolingatan 5 vån 12 och tänkte i helgen ta bort en innervägg som vi trodde var av gips på träreglar men det visade sig vara någon typ av lättbetong och behöver nu hjälp med detta, väggen är ca 5m2

charlotte bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Rivning av 1,5 plans 70 talshus inkl vidbyggt garage i trä

Malin bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Total rivning samt bortförsel av rivningsmassor av följande fastigheter:
Böja Skogsgläntan 1, Skövde Böja 25:1. En villa från 1938. Boyta 94 kvm och biyta 54 kvm fördelat på 1½ plan samt källare. El är draget till fastigheten, enskilt vatten och avlopp.
Böja Skogsgläntan 2, Skövde…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.