Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Sprängning och krossning

Behöver du hjälp med sprängning och krossning?

Sök och begär offerter från rivningsfirmor som kan allt inom sprängning och krossning. Offerterna går snabbt och utan krångel att få fram och du kan sedan själv se och bedöma kostnaden och arbetsinsatsen.

Du hittar firmor som kan spränga bort berg och ge plats för ett hus, vägar, järnvägar, avlopp eller spränga för att kunna göra en husgrund eller bygga en pool. Det gäller att sprängningen och krossningen går kontrollerat och säkert till, så att ingen skadas av splitter eller att intilliggande byggnader och föremål går sönder.

I extra vibrationskänsliga miljöer, som till exempel inom industrin, behövs oftast en microblastingsteknik användas för att minimera att splitter. I vissa fall passar det bättre med sprängmedel än maskiner som krossar. Det krävs helt enkelt en expert för att sprängningen ska gå säkert till.

Oavsett vad du vill ha hjälp med inom sprängning och krossning så kan du här komma i kontakt med företag som kan hjälpa dig.

KÄNN DIG TRYGG MED FIRMAN DU ANLITAR

Vår offertförfrågningstjänst finns till för att underlätta processen att få offerter och jämföra olika firmor mot varandra. 
Men du ska också vara trygg med att de firmor som hör av sig till dig har både erfarenhet och kunskap. 

Sprängning och krossning kräver ett fackmannamässigt utförande och alla säkerhetsföreskrifter måste givetvis följas av firman som utför arbetet. Ett sprängningsarbete ska alltid föregås av en riskbedömning, en plan för sprängningen och dessutom krävs särskilda tillstånd innan arbetet påbörjas. 

Du bör alltid vara noggrann med att den du anlitar för uppdraget har rätt kunskaper och är auktoriserad, för att undvika att miljöskador uppstår. Ett dåligt utfört sprängningsarbete kan i förlängningen kan innebära att även du som byggherre blir skadeståndsskyldig om exempelvis grannar upptäcker skador på sina fastigheter till följd av sprängningsarbetet.

HITTA DET MEST PRISVÄRDA ALTERNATIVET

Precis som i alla andra situationer när vi anlitar yrkesprofessionella för att utföra ett arbete, så vill vi hitta det mest prisvärda alternativet, alltså det företag som erbjuder den bästa kombinationen av kvalitet och pris. 

Det är därför som vår tjänst används av såväl privatpersoner som företag och föreningar som vill komma i kontakt med de skickligaste utförarna av sprängnings- och krossningsarbete, som kan hjälpa till med precis det arbete som eftersöks.

Det tar inte många minuter att skicka iväg en offertförfrågan och det kostar inte heller dig någonting, men värdet av informationen som du får tillbaka är stort. 

Genom att få ta del av offerter från upp till fem olika firmor samtidigt, får du möjligheten att bilda en uppfattning om vad det genomsnittliga priset och tidsåtgången för det arbete du vill ha utfört ligger på, samtidigt som du får möjlighet att jämföra firmornas tidigare kundomdöme och ta del av certifieringar och mer information om hur de arbetar.

 

 

Våra senaste förfrågningar

Anthony bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Jag vill riva bort ett hus jag tänkt köpa. Se detaljer på bilderna här: https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-bydalen-are-kommun-bydalen-151-16302478 det finns EJ vatten och avlopp, så ni slipper riva VVS. Ge mig offert på ett pris jag inte behöver pruta till, tack.

Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Rivning inklusive bortforsling av friggebod på 9 kvm
September är en bra månad för rivning.
Dock smal grusväg fram och längst in på tomten.

Linus bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Hej
Hur mycket kan det kosta att riva ett förfallet hus på 116m2 (2plan, utan källare), på Tellekullevägen i Borenshult, Motala.

Mvh

Lars Eric bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Liten stuga om 38 kvm från 1955. Trästomme, torpargrund och murad skorstensstock. Byggnadens inredning, el-installationer, takplåt fönster/dörrar kommer demonteras innan. Önskar prisuppgift på borttagande av "stommen" och grunden.

Rem bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Hej,
Vi planerar att riva vårt hus och undrar vad det skulle kosta Inkl bortforsling. Huset är ett enplans-lättbetong hus om 10x12m utan källare. Övrig info om huset: Platta på mark, betongpannor, fasad i puts och delvis i trä, kaklade badrum och gästtoalett, trägolv, inneväggar…

Ulf bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Behöver hjälp att riva och forsla bort en enklare pellets-silo under min altan. Träramen vilar på balkskor i träfasaden på huset, i övrigt är materialet tjockare plywood- Silon är fylld med ca 1 ton pellets som ska lastas i tunnor som jag har, dessa ska…

Ann bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Vi har ett garage från 60-talet som behöver rivas

emil bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

50kvm gammalt fritidshus i trä, tegel tak med betongplatta/källare. Önskar riva alt för att kunna bygga nytt hus på tomten.
Plats: Ekerö - Gällstaö
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.