Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Sprängning och krossning

Behöver du hjälp med sprängning och krossning?

Sök och begär offerter från rivningsfirmor som kan allt inom sprängning och krossning. Offerterna går snabbt och utan krångel att få fram och du kan sedan själv se och bedöma kostnaden och arbetsinsatsen.

Du hittar firmor som kan spränga bort berg och ge plats för ett hus, vägar, järnvägar, avlopp eller spränga för att kunna göra en husgrund eller bygga en pool. Det gäller att sprängningen och krossningen går kontrollerat och säkert till, så att ingen skadas av splitter eller att intilliggande byggnader och föremål går sönder.

I extra vibrationskänsliga miljöer, som till exempel inom industrin, behövs oftast en microblastingsteknik användas för att minimera att splitter. I vissa fall passar det bättre med sprängmedel än maskiner som krossar. Det krävs helt enkelt en expert för att sprängningen ska gå säkert till.

Oavsett vad du vill ha hjälp med inom sprängning och krossning så kan du här komma i kontakt med företag som kan hjälpa dig.

KÄNN DIG TRYGG MED FIRMAN DU ANLITAR

Vår offertförfrågningstjänst finns till för att underlätta processen att få offerter och jämföra olika firmor mot varandra. 
Men du ska också vara trygg med att de firmor som hör av sig till dig har både erfarenhet och kunskap. 

Sprängning och krossning kräver ett fackmannamässigt utförande och alla säkerhetsföreskrifter måste givetvis följas av firman som utför arbetet. Ett sprängningsarbete ska alltid föregås av en riskbedömning, en plan för sprängningen och dessutom krävs särskilda tillstånd innan arbetet påbörjas. 

Du bör alltid vara noggrann med att den du anlitar för uppdraget har rätt kunskaper och är auktoriserad, för att undvika att miljöskador uppstår. Ett dåligt utfört sprängningsarbete kan i förlängningen kan innebära att även du som byggherre blir skadeståndsskyldig om exempelvis grannar upptäcker skador på sina fastigheter till följd av sprängningsarbetet.

HITTA DET MEST PRISVÄRDA ALTERNATIVET

Precis som i alla andra situationer när vi anlitar yrkesprofessionella för att utföra ett arbete, så vill vi hitta det mest prisvärda alternativet, alltså det företag som erbjuder den bästa kombinationen av kvalitet och pris. 

Det är därför som vår tjänst används av såväl privatpersoner som företag och föreningar som vill komma i kontakt med de skickligaste utförarna av sprängnings- och krossningsarbete, som kan hjälpa till med precis det arbete som eftersöks.

Det tar inte många minuter att skicka iväg en offertförfrågan och det kostar inte heller dig någonting, men värdet av informationen som du får tillbaka är stort. 

Genom att få ta del av offerter från upp till fem olika firmor samtidigt, får du möjligheten att bilda en uppfattning om vad det genomsnittliga priset och tidsåtgången för det arbete du vill ha utfört ligger på, samtidigt som du får möjlighet att jämföra firmornas tidigare kundomdöme och ta del av certifieringar och mer information om hur de arbetar.

 

 

Våra senaste förfrågningar

Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Rivning av Garage - väggar (murade) och platta (gjuten betong), där plattan har satt sig (sprucken) och detsamma vissa väggar.
plattans storlek ca 20 kvm.

Paul bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Jag vill ha en tillbyggnad vid garage bestående av ett tak och vägg borttaget.

Ulrika bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Riva ett tegelhus
Ca 200kvadrat
2plan plus källare

Marcus bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Riva ut en ovanvåning på ca 30 kvm arbetet är påbörjat men av tidsskäl så behöver jag hjälp att slutföra arbetet.

Anneli bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Riva och forsla bort gammal fallfärdig timmerbyggnad med betongplatta på ca 70 kvm.

Emma bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Villa från 1909 med torpagrund och två våningsplan.
Huset ska rivas helt samt sorteras och allt ska forslas bort. Eternitplattor på tak som ska tas ner och forslas bort. Huset är 50m3 boa och biyta ca 50m3.

Fredrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Riva garage. ca 25 kvm. Står på betonggrund. Går att få in grävmaskin på tomten.

Tobias bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Vi behöver hjälp med att riva vår 60-talsstuga på 70 kvm. Stugan är tömd på köks- och toalettinredning. Taket är av eternit som vi kan tänka oss ta hand om själva. Offerten får därför gärna innehålla pris för rivning med och utan eternit. Stugan står…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.