Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Rivningsfirma i Göteborg

Här hittar du din rivningsfirma i Göteborg. Rivningsarbeten.nu riktar sig till dig som privatperson, såväl som företag och föreningar som vill få offerter på rivning, sanering, demontering och sprängning. Genom oss kommer du i kontakt med professionella firmor som kan göra allt från att ta ner en vägg, bila bort en betongtrapp, demontera en industrilokal till att spränga hela hyreshus i Göteborg med omnejd. 

Hur funkar det?

Det råder inte brist på firmor som erbjuder arbeten inom rivning och demontering i Göteborg, men det kan vara krångligt att på ett enkelt sätt jämföra dem mot varandra. Därför har vi genom vår offertförfrågningstjänst gjort det enkelt för dig.

För att få offerter och förslag från flera olika firmor på samma gång behöver du bara fylla i kontaktformuläret här på sidan. Ju mer du beskriver dina önskemål desto enklare blir det för rivnings- och demonteringsfirmorna i Göteborg att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom rivning i Göteborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilken rivningsfirma du vill samarbeta med.

Det är helt gratis att ansöka och du förbinder dig inte att anlita någon av de firmor som svarar på din ansökan.

Vad kostar det att anlita en rivningsfirma i Göteborg?

Det är svårt att svara på vad ett rivningsarbete kostar generellt, eftersom det beror på en rad olika faktorer. Först och främst handlar det om vilken typ av rivningsarbete som ska utföras, hur omfattande arbetet är och hur material- och personalkostnader ser ut.

Beroende på om du ansöker som privatperson, företag, eller förening skiljer sig också priserna åt, eftersom du som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget, medan exempelvis en bostadsrättsförening inte kan få det.

Det bästa sättet att skaffa dig kunskap om vad ditt planerade rivningsprojekt kan komma att kosta är helt enkelt att samla offerter från flera olika firmor. På så vis får du fram ett genomsnittspris och får en överblick över vad som är en rimlig prisbild för det arbete som du vill få utfört.

Tre enkla steg för att få offerter

Vi har gjort det enkelt att hitta din rivningsfirma. Faktum är att det inte behöver ta mer än ett par minuter att skicka iväg din offertförfrågan. Det hela sker i tre steg:

  1. Vilken typ av rivning

    Det första steget handlar helt enkelt om att du lämnar information om vad för typ av rivningsjobb du vill hjälp med (exempelvis rivning av en vägg i huset, eller rivning av en hel byggnad). Inget jobb är för litet eller för stort, men det är alltid bra om du kan vara så detaljerad som möjligt så att rivningsfirmorna kan skapa sig en bild över arbetet och lämna ett realistiskt kostnadsförslag.

  2. Ungefärlig tidpunkt för arbetet

    Behöver du ha jobbet avklarat så snart som möjligt eller planerar du din rivning först om ett halvår? Oavsett vilket så behöver du informera om detta så att firmorna kan lämna ett förslag på datum och tid. Här anger du också ifall du ansöker i egenskap av privatperson, företag eller förening.

  3. Var och vem

    I det sista steget innan du skickar iväg din offertförfrågan fyller du i dina kontaktuppgifter samt var i Göteborg som rivningsarbetet ska ske. 

När du har skickat in din offertförfrågan behöver du bara luta dig tillbaka och invänta svar från de olika tillgängliga firmorna. 

För att du ska kunna känna dig trygg med ditt val av firma som utför rivningen, så kommer du förutom offerten även få ta del av omdömen från tidigare kunder.
Det gör att du kan lita på att firman du anlitar kommer att utföra ett bra arbete.

Här på vår sida hittar du också exempel på vilka typer av förfrågningar som andra kunder skickat in via vår tjänst.

 Våra senaste förfrågningar

Catrine bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Vi har en gammal vedpanna som vi vill ha nedmonterad och bortforslad. Rökröret som sitter i skorstenen ska även demonteras.

Katarina bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Rivning av en privat Villa ca 300 kvm i boyta i souterräng med källar plan i denna yta samt en stöd mur runt källarplanet samt bortforsling av allt byggmaterial inklusive muren

Ellinor bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Riva ett gammal dass. Står på sluttande mark och tegelpannorna är borta på det så är bara trä, spik/skruv isolering o papp på byggnaden. Inga rör eller el ledningar går i byggnaden. Jag bor i Östergötland men bygget finns på vårt sommarställe som ligger utanför…

Hanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Riva ett fritidshus om 50 kvm.

Jeton bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Hej
Behöver hjälp med att riva två gamla objekt (små hus/stugor) samt göra en grov planering av två tomten

Rivningstillstånd ej klart än men på gång

Kasper bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Ta bort gammalt garage

Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Rivning av Garage - väggar (murade) och platta (gjuten betong), där plattan har satt sig (sprucken) och detsamma vissa väggar.
plattans storlek ca 20 kvm.

Therése Kristina bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Riva bärande vägg, samt tillverka stålbalkar av en smed efter de ritningar som finns i kontrollplanen
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.