Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Rivningsfirma i Uppsala

Här hittar du din rivningsfirma i Uppsala. Rivningsarbeten.nu riktar sig till dig som privatperson, såväl som företag och föreningar som vill få offerter på rivning, sanering, demontering och sprängning. Genom oss kommer du i kontakt med professionella firmor som kan göra allt från att ta ner en vägg, bila bort en betongtrapp, demontera en industrilokal till att spränga hela hyreshus i Uppsala med omnejd. 

Hur funkar det?

Det råder inte brist på firmor som erbjuder arbeten inom rivning och demontering i Uppsala, men det kan vara krångligt att på ett enkelt sätt jämföra dem mot varandra. Därför har vi genom vår offertförfrågningstjänst gjort det enkelt för dig.

För att få offerter och förslag från flera olika firmor på samma gång behöver du bara fylla i kontaktformuläret här på sidan. Ju mer du beskriver dina önskemål desto enklare blir det för rivnings- och demonteringsfirmorna i Uppsala att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom rivning i Uppsala kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilken rivningsfirma du vill samarbeta med.

Det är helt gratis att ansöka och du förbinder dig inte att anlita någon av de firmor som svarar på din ansökan.

Vad kostar det att anlita en rivningsfirma i Uppsala?

Det är svårt att svara på vad ett rivningsarbete kostar generellt, eftersom det beror på en rad olika faktorer. Först och främst handlar det om vilken typ av rivningsarbete som ska utföras, hur omfattande arbetet är och hur material- och personalkostnader ser ut.

Beroende på om du ansöker som privatperson, företag, eller förening skiljer sig också priserna åt, eftersom du som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget, medan exempelvis en bostadsrättsförening inte kan få det.

Det bästa sättet att skaffa dig kunskap om vad ditt planerade rivningsprojekt kan komma att kosta är helt enkelt att samla offerter från flera olika firmor. På så vis får du fram ett genomsnittspris och får en överblick över vad som är en rimlig prisbild för det arbete som du vill få utfört.

Tre enkla steg för att få offerter

Vi har gjort det enkelt att hitta din rivningsfirma. Faktum är att det inte behöver ta mer än ett par minuter att skicka iväg din offertförfrågan. Det hela sker i tre steg:

  1. Vilken typ av rivning

    Det första steget handlar helt enkelt om att du lämnar information om vad för typ av rivningsjobb du vill hjälp med (exempelvis rivning av en vägg i huset, eller rivning av en hel byggnad). Inget jobb är för litet eller för stort, men det är alltid bra om du kan vara så detaljerad som möjligt så att rivningsfirmorna kan skapa sig en bild över arbetet och lämna ett realistiskt kostnadsförslag.

  2. Ungefärlig tidpunkt för arbetet

    Behöver du ha jobbet avklarat så snart som möjligt eller planerar du din rivning först om ett halvår? Oavsett vilket så behöver du informera om detta så att firmorna kan lämna ett förslag på datum och tid. Här anger du också ifall du ansöker i egenskap av privatperson, företag eller förening.

  3. Var och vem

    I det sista steget innan du skickar iväg din offertförfrågan fyller du i dina kontaktuppgifter samt var i Uppsala som rivningsarbetet ska ske. 

När du har skickat in din offertförfrågan behöver du bara luta dig tillbaka och invänta svar från de olika tillgängliga firmorna. 

För att du ska kunna känna dig trygg med ditt val av firma som utför rivningen, så kommer du förutom offerten även få ta del av omdömen från tidigare kunder.
Det gör att du kan lita på att firman du anlitar kommer att utföra ett bra arbete.

Här på vår sida hittar du också exempel på vilka typer av förfrågningar som andra kunder skickat in via vår tjänst.

 Våra senaste förfrågningar

Robert bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Ett bostadshus med eternittak och lerväggar, byggt i omgångar från slutet på 1800-talet till början på 1900-talet. Huset är på ca 120 kvm i botten med 2 våningar. Hela huset ska rivas men lerväggar och grund ska inte forslas bort.

Lilian bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Hej jeg har købt en toroargrund i ASA, ved Lammhult. Der er en del skrot och rivnings avfall samt nogle skure der skal rives ned. Der er ochså et stort gammelt stillads som skal væk. Vi vil gerne have et prisoverslag på opgaven

KRISTINA bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Jag äger ett mindre tvåvånings sommarhus på Drag. Huset är på ca 65 kvm och har murad skorsten. Huset är ett 1800-talshus men flyttades till den här platsen på 40-talet och är ett timrat hus. I huset finns källare. Det ska byggas ett nytt…

Robert bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Total rivnign av fastighet Gene 2:42 på adressen Genesåsvägen 27 ,inkl. markbereredning av tomt samt kostnader för deppig..

Pär-Ola bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Rivning av gammalt fallfärdigt (tak delvis rasat in) hönshus ca. 150 kvadratmeter. Eventuellt även ta bort grunden (gammal betongplatta).

josefine bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Rivning av icke-bärande vägg mellan kök och vardagsrum. Mått är ca 2m x 2,55 i takhöjd.

Det sitter ett vägguttag som måste flyttas till närmaste vägg. Vi vill ha hjälp med all bortforsling samt att snygga till vid kanterna vid väggen/taket.

Jonathan bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Vi har en lokal i vår Brf om ca 35 m2 med ett uppbyggt golv, pentry och liten wc. Vi önskar offert för att riva ut uppbyggda golvet, pentryt och wc. Vi vill även att allt ska forslas bort förutom blandare, diskbänk, toalett och tvättställ.…

Magnus bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Demontering av gammal oljetank i villa.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.