Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Rivningsfirma i Löddeköpinge

Här hittar du din rivningsfirma i Löddeköpinge. Rivningsarbeten.nu riktar sig till dig som privatperson, såväl som företag och föreningar som vill få offerter på rivning, sanering, demontering och sprängning. Genom oss kommer du i kontakt med professionella firmor som kan göra allt från att ta ner en vägg, bila bort en betongtrapp, demontera en industrilokal till att spränga hela hyreshus i Löddeköpinge med omnejd. 

Hur funkar det?

Det råder inte brist på firmor som erbjuder arbeten inom rivning och demontering i Löddeköpinge, men det kan vara krångligt att på ett enkelt sätt jämföra dem mot varandra. Därför har vi genom vår offertförfrågningstjänst gjort det enkelt för dig.

För att få offerter och förslag från flera olika firmor på samma gång behöver du bara fylla i kontaktformuläret här på sidan. Ju mer du beskriver dina önskemål desto enklare blir det för rivnings- och demonteringsfirmorna i Löddeköpinge att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom rivning i Löddeköpinge kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilken rivningsfirma du vill samarbeta med.

Det är helt gratis att ansöka och du förbinder dig inte att anlita någon av de firmor som svarar på din ansökan.

Vad kostar det att anlita en rivningsfirma i Löddeköpinge?

Det är svårt att svara på vad ett rivningsarbete kostar generellt, eftersom det beror på en rad olika faktorer. Först och främst handlar det om vilken typ av rivningsarbete som ska utföras, hur omfattande arbetet är och hur material- och personalkostnader ser ut.

Beroende på om du ansöker som privatperson, företag, eller förening skiljer sig också priserna åt, eftersom du som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget, medan exempelvis en bostadsrättsförening inte kan få det.

Det bästa sättet att skaffa dig kunskap om vad ditt planerade rivningsprojekt kan komma att kosta är helt enkelt att samla offerter från flera olika firmor. På så vis får du fram ett genomsnittspris och får en överblick över vad som är en rimlig prisbild för det arbete som du vill få utfört.

Tre enkla steg för att få offerter

Vi har gjort det enkelt att hitta din rivningsfirma. Faktum är att det inte behöver ta mer än ett par minuter att skicka iväg din offertförfrågan. Det hela sker i tre steg:

  1. Vilken typ av rivning

    Det första steget handlar helt enkelt om att du lämnar information om vad för typ av rivningsjobb du vill hjälp med (exempelvis rivning av en vägg i huset, eller rivning av en hel byggnad). Inget jobb är för litet eller för stort, men det är alltid bra om du kan vara så detaljerad som möjligt så att rivningsfirmorna kan skapa sig en bild över arbetet och lämna ett realistiskt kostnadsförslag.

  2. Ungefärlig tidpunkt för arbetet

    Behöver du ha jobbet avklarat så snart som möjligt eller planerar du din rivning först om ett halvår? Oavsett vilket så behöver du informera om detta så att firmorna kan lämna ett förslag på datum och tid. Här anger du också ifall du ansöker i egenskap av privatperson, företag eller förening.

  3. Var och vem

    I det sista steget innan du skickar iväg din offertförfrågan fyller du i dina kontaktuppgifter samt var i Löddeköpinge som rivningsarbetet ska ske. 

När du har skickat in din offertförfrågan behöver du bara luta dig tillbaka och invänta svar från de olika tillgängliga firmorna. 

För att du ska kunna känna dig trygg med ditt val av firma som utför rivningen, så kommer du förutom offerten även få ta del av omdömen från tidigare kunder.
Det gör att du kan lita på att firman du anlitar kommer att utföra ett bra arbete.

Här på vår sida hittar du också exempel på vilka typer av förfrågningar som andra kunder skickat in via vår tjänst.

 Våra senaste förfrågningar

Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Rivning & bortforsling av bostadshus. Boarea ca 100m2, två våningar + källare. Byggt 1920-tal, eternitfasad. Göra plats för nybygge.

Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Jag vill riva och forsla bort en friggebod i Apelviken Varberg, Ferievägen

Anne Louise bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Rivning av byssja, liknande friggebod. Ca 12 kvm

Magnus bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Hej,
Har precis köpt tomt i Torslanda med ett äldre hus på från 50 talet.
Ett tegelhus på ca80kvm + källare och ett garage.
Hus är byggt med trästomme och murad källare.
Tror att det finns en oljepanna med oljetank också. Tillträde till huset sker nösta vecka men vill…

Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Riva gammalt hus från 30-talet som är angripet av hussvamp. Ca. 65 m2 i 1½ plan.

Albin bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Vi har en lada som vi vill riva. Den är uppbygd mellan två härbren, de vill vi ha kvar. Ladan är på ett ungefär 14x5 meter och uppskattningsvis 5 meter hög upp till takfoten. Det är väl ytterligare någon meter upp till nock. Den är…

L bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Funderar på att riva en fastighet av sten/puts
med källare ca storlek 500 kvm
Tar gärna emot offert efter kontakt och besök på fastigheten i Ljusne

Teddy bad om offert för Bygg & hantverkare - Rivning & Håltagning

Rivning av sekelskiftslada delvis timmersomme delvis lösvirke, ladan är i mycket dåligt skick och har betongtegel. Ladan är slarvigt sammanbyggd med bostadshus som ej ska rivas så viss försiktighet behövs. Ladan är ca 4,5*9m fastigheten ligger i näsviken Hudiksvall
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.